از نظر تاریخی علاقه زیادی به تبادل فرهنگی و روابط دانشگاهی دوجانبه بین ایران و آلمان وجود دارد. بسیاری از دانشمندان ایرانی در دانشگاه های آلمان آموزش دیده اند و متعهد به انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک آلمان و ایران و تقویت همکاری دانشگاهی هستند. انستیتوی گوته ، موسسه زبان آلمانی وابسته به سفارت (DSIT)  و سرویس تبادل آکادمیک آلمان (DAAD) نیز در ارتقا تبادل فرهنگی و یادگیری زبان آلمانی به عنوان یک زبان خارجی فعال هستند.

روابط اقتصادی آلمان و ایران به طور سنتی نزدیک است. حدود 30 درصد از زیرساخت های صنعتی در ایران از طریق تولیدات آلمان تأمین می شود. در مذاکره با شرکتهای آلمانی از تخصص ما استفاده کنید. موارد بسیاری را مشاهده کرده ایم که به ایمیل های غیرحرفه ای پاسخ داده نشده است ، یا به موقع پاسخ داده نشده است ، در صورتی که ایمیل ها بسیار اشتباه داشته اند ، به طوری که فرستنده نمی تواند بفهمد حتی گوگل چه چیزی ترجمه میکند.

راه مذاکره صحیح به تنهایی یک هنر است. نحوه ارائه مهم است. لازم نیست چیزهای زیادی درباره خود و تجارت خود ذکر کنید ، فقط موارد ضروری احتیاج است . اما چه چیزی لازم است و چه چیزی نه. اگر شرکت خود را به بسیار بالاتر از انچه هست ارائه دهید  ، ممکن است گران باشد. اگر شرکت خود را به میزان کم ارائه دهید ، فروشنده علاقه ای ندارد. برای یافتن راه میانه به درک فرهنگی نیاز می باشد.

ما باید بپذیریم که فرهنگ های مختلف مذاکره وجود دارد. در ایران شما یک بازار دارید و می توانید برای “تخفیف” مذاکره کنید که تخفیف فروش عادی نیست. این تخفیف است که به صورت جداگانه داده می شود. بنابراین فروشنده قیمت بالاتری را در بازار اعلام می کند تاجا برای “تخفیف” داشته باشد. وقتی خریدار نتواند حداکثر تخفیف را بدست آورد ، فروشنده سود بیشتری می برد. در آلمان هیچ فرهنگ “تخفیف” یا “تعارف” وجود ندارد ، اما راه دیگری برای دریافت تخفیف و دوستانه بودن با یکدیگر وجود دارد. دانستن این مهم است

مانند موارد متعددی است که ما دیده ایم که مشتری از آلمان تاکسی می گیرد و راننده در انتهای رانندگی می گوید: “قابلی نداره “. فرد آلمانی بدون پرداخت هزینه از ماشین پیاده می شود. در آلمان تعارف نداریم.

ما یک شبکه تجاری عالی داریم که می توانیم شرکت های آلمانی را که مایل به همکاری با ایران و تجارت هستند معرفی کنیم.

 

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.